Hejslip, ne Dragićević, ide u PAO

Amerikanac Markus Hejslip novi je igrač atinskog Panatinaikosa.

Izvor: B92

Subota, 23.01.2010.

15:22

Default images

Iako se poslednjih dana spekulisalo da bi Tadija Dragićević, koji se u petak definitivno razišao sa Zvezdom, mogao da pojača redove šampiona Evrope trener Panatinaikosa Željko Obradović se odlučio za bivšeg igrača San Antonio Sparsa. Hejslip će biti zamena za dvojicu povređenih igrača Kostasa Carcarisa i Majka Batista.

Hejslip je 2002. godine draftovan kao 13. pik od strane Milvoki Baksa, a branio je i boje Indijane Pejsers, a potom se preselio u Evropu. Bio je član Ulkera, Efes Pilsena i Unikahe.

"Sve se dogodilo veoma brzo. Nedostajala mi je igra. Košarka je moj život i nije mi drago kad nisam na terenu, pa sam bio veoma srećan kad sam čuo da me Panatinaikos želi“ rekao je Hejslip grčkim novinarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: