Borovčanin spreman za Gintera

Obavljeno je zvanično merenje boksera koji će u subotu odmeriti snage na prvom bokserskom spektaklu u istoriji Zlatibora.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2010.

21:14

Default images

Supervizor, odnosno kontrolor meča Miroslav Popović, koji je taj posao obavio ispred komisija Srpske profesionalne bokserske federacije, bio je prisutan na zvaničnom merenju boksera i ustanovio da je sve proteklo u najboljem redu.

Glavni sudija na „Noći boksa na Zlatiboru” biće Zdravko Milojević iz Banja Luke, bodovni Rajko Đajić iz Beograda, a merilac vremena Lazar Delić.

Glavni akteri meča su se poslednji izmerili, zbog kašnjenja Nemca Andreasa Gintera i tom prilikom bili škrti u izjavama, ali su se neprestano popreko gledali, ni jedan ne želeći da prvi spusti pogled. Bila je to psihološka borba pred subotnji meč.

Ginter je šest kilograma lakši od Borovčanina (190 cm) a niži je četiri centimetra.

„Biće ovo teška borba za obojicu, ali se nadam da ću pobediti jer sam zato i došao u Srbiju. Fizički sam spreman, gledao sam Borovčanina u Bernu u programu uvodnih borbi Vitalija Kličku. Borovčanin ima dobar rad nogu, visok je i boksuje sa distance, ali sam spremio taktiku za njega“, rekao je Ginter.

Borovčanin ceni nemačkog boksera, ali ima jasan cilj do koga želi što pre da dođe.

U uvodnim borbama rukavice će ukrstiti: Milan Kostić i Džemal Mahmić, Sanel Papić i Mirko Vujadinović, Petar Bajić i Ibrahim Mahmić i Slobodan Lukić i Vito Martić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: