Rastali se Zvezda i Dragićević

Dosadašnji kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana i zvanično je slobodan igrač.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2010.

16:17

Default images

„Krivo mi je što se sve na ovaj način završilo. Kada sam podnosio zahtev za raskid ugovora, zaista sam bio ubeđen da do ovoga neće doći. Ipak, neke stvari su se prelamale preko mojih leđa i sada je najbolje da se rastanemo. Oprostio sam Zvezdi sva dugovanja, u vrednosti od oko 150.000 evra i klubu želim sve najbolje.“, rekao je Dragićević za B92.

Proveo sam više vremena u Zvezdi od većine ljudi u nekoj daljoj budućnosti bih želeo da se vratim. Opterećivala me je cela priča u vezi sa mnom, pa nisam mogao da se koncentrišem maksimalno na košarku, što je uticalo na moje igre, ali i na saigrače. Smetalo mi je što se govori da sam ucenjivao klub, jer to ne može biti dalje od istine ", rekao je bivši kapiten 'crveno-belih'.

Još uvek nije poznato gde će Dragićević nastaviti karijeru - u igri je nekoliko klubova, a sve bi trebalo da bude poznato za 2-3 dana.

KKCZ: Cilj finasijska konsolidacija

U saopštenju Crvene zvezde kaže se da je svima žao što je do takvog ishoda pregovora došlo i što nije bilo više razumevanja za finansijsku situaciju u kojoj se ne samo klub, već i srpska košarka, trenuno nalaze.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Kao jedan od najvažnijih ciljeva na kojem ćemo nastaviti da radimo je finasijska konsolidacija, koja treba da dovede do usklađivanja rashoda kluba sa njegovim realnim prihodima. Želimo da obezbedimo dugoročnu stabilnost koja nas može dovesti do vrhunskih rezultata. U tom procesu niko ne može da postavi svoje interese ispred klupskih. Pred nama su nova iskušenja i novi izazovi gde nam je potrebna maksimalna podrška svih onih koji vole i mogu da pomognu Zvezdi”.

Tadiji Dragićeviću, želimo svu sreću u nastavku karijere, sigurni smo da će igrač takvog kalibra brzo pronaći novu sredinu”, kaže se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

183 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: