NLB: FMP - Helios (subota, 18h)

Košarkaši FMP-a dočekuju u subotu od 18 časova u Železniku ekipu Heliosa u 18. kolu regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2010.

14:24

Default images

Pobedom nad gostima iz predgrađa Ljubljane, FMP bi znatno mirnije ušao u nastavak takmičenja. Olakšavajuća okolnost za „pantere“ je pozitivan rezultat iz prvog meča u Domžalama, kada je tim iz Beograda slavio rezultatom 80:73. Bila je to prva utakmica trenera Vlade Đurovića na klupi tima iz Železnika.

„Helios je sada mnogo kvalitetniji nego što je bio u petom kolu. Jači je za Miloša Paravinju i za braću Lorbek, Domena i Klemena. Pokazao je nedavno u Beogradu protiv Partizana da nije nimalo naivan tim. Zdravstveni bilten naše ekipe nije povoljan. Andreja Milutinović neće igrati zbog nategnuća leđnog mišića, posle pada u Zagrebu. Ni Dejan Musli nije trenirao nekoliko dana zbog povrede leđa, dok je neizvesno i učešće Filipa Čovića. Odličnog pleja muči trbušni mišić, koji je povredio protiv Cibone. Pokušao je da trenira u četvrtak, ali nije izdržao do kraja. Bez obzira na to što imamo probleme, moramo da ponovimo rezultat iz prvog dela sezone. Nadam se da će nam i publika ponovo pomoći“, objašnjava trener Vlade Đurović.

Novo lice kod „pantera“ je bek Miloš Dimić.

„Pobeda je imperativ. Iako nećemo biti kompletni, raspoloženje u ekipi je odlično. Spremni smo da dobijemo. Poštujem Helios, ali nadam se da u Železniku neće imati šansu za osvajanje bodova“, ističe Miloš Dimić.

U dosadašnjim mečevima Jadranske lige FMP je savladao Helios devet puta u 11 utakmica. Zanimljivo je da su „panteri“ jedinu pobedu u gostima u tekućoj sezoni NLB lige zabeležili upravo u Domžalama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: