Mitar Peković u Mahačkali

Mitar Peković, prethodne jeseni igrač Vojvodine, potpisao je u trogodišnji ugovor sa novim ruskim premijerligašem, Anžijem iz Mahačkale.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.01.2010.

14:55

Default images

"Prezadovoljan sam ugovorom, iskreno, više pažnjom čelnih ljudi Anžija," rekao je Peković a preneo znanični sajt novosadskog kluba, "Predsednik kluba Muhamed-Sultan Magomedov i trener Omari Tetradze, nekadašnji gruzijski internacionalac moskovskog Spartaka, Rome, PAOK-a... predstavili su me saigračima i ruskim novinarima kao značajno pojačanje, što me iskreno nije ostavilo ravnodušnim.

Pogotovo što nisam, za razliku od dvadesetak igrača, došao na probu već da potpišem ugovor."

Peković bi trebalo da se vrati u Antaliju, gde se ekipa priprema za novu sezonu, 24. januara, ukoliko uspe da produži pasoš.

Anži je osnovan 1991. i dva puta je uspevao da overi status tamošnjeg premjerligaša, 1999. i 2009. Učestovao je u sezoni 2001/02 u Kupu UEFA, ispao u prvom kolu nakon dvomeča sa Rendžersom.

Peković, rođen 28. septembra 1981, je igrao za AIK iz Bačke Topole, novosadski Kabel, Zetu iz Golubovaca, poljsku Vislu iz Ploka, Čukarički i Vojvodinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: