Aleksić: "Emocije su mi pomešane"

Danijel Aleksić se i definitivno oprostio od novosadske Vojvodine i rekao da je "u isto vreme tužan i zadovoljan".

Izvor: B92

Četvrtak, 21.01.2010.

12:37

Default images

Aleksić se, uz sportskog direktora kluba Miodraga Pantelića, obratio novinarima u SC Vujadin Boškov u Veterniku i zahvalio se predsedniku Vojvodine Butoroviću. Rekao je i da mu se Đenova dopada a da iz kluba "nosi najlepše impresije".

"Sve se izdešavalo veoma brzo, pa su mi još emocije pomešane. Veoma sam zadovoljan zbog odlaska u novi klub, ali sam u isto vreme i tužan što se rastajem s Vojvodinom, čije sam dete i u kojoj sam proveo lepih osam godina. Želim da se zahvalim svima u klubu što su mi omogućili prelazak u Đenovu, a posebno predsedniku Butoroviću, koji je odigrao presudnu ulogu," rekao je Aleksić a preneo novosadski Dnevnik.

"Đenova je veoma lep grad, na moru, a iz samog kluba nosim najlepše impresije. Sutra odlazim a ova dane provodim u pokušajima da ispoštujem sve ljude kojima sam obećao da ćemo se videti pre odlaska," bile su reči mladog reprezentativca Srbije.

Sportski direktor Miodrag Pantelić poklonio je Aleksiću njegov dres sa potpisima svih prvotimaca, a zatim predstavio dva nova igrača koji su iz omladinske škole prešla u prvi tim, Ognjena Mudrinskog i Sinišu Babića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: