Golovi Di Vaja nedovoljni za pobedu

U utakmicama 17. kola Serije A koje su odložene zbog snega, Atalanta je uspela da osvoji bod u Bolonji, dok su Đenoa i Bari igrali tako]e nerešeno 1:1.

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2010.

20:25

Default images

U susretu timova koji se bore za opstanak Bolonja je na svom stadionu imala prednost od dva gola zahvaljujući dvostrukom strelcu, i svom najboljem igraču Marko Di Vaju. Di Vajo je postigao oba gola sredinom prvog poluvremena u 20. i 34 minutu. Gosti su smanjili preko Manfredinija u 37. minutu, a vredan bod Atalanti je doneo Urugvajac Ševanton u 60. minutu.

U drugoj zaostaloj utakmici 17. kola Bari je na gostovanju Đenoi igrao dobro i već u četvrtom minutu vodio sa 1:0, posle gola Bareta. Ipak. u osmom minutu drugog poluvremena Milaneto postiže izjednačujući gol. U ekipi Đenoe Nenad Tomović je meč presedeo na klupi.

U utakmicama 21. kola Serije A koje je na programu 23. i 24. januara, Bolonja dočekuje Bari, dok Atalanta gostuje Đenoi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: