Gvardiola u Barsi još sezonu

Trener španskog fudbalskog prvoligaša Barselone Pep Gvardiola produžiće saradnju sa klubom još najmanje jednu sezonu, potvrdio je predsednik kluba Đoan Laporta.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 20.01.2010.

14:46

Default images

"Razgovarali smo sa Gvardiolom i on nam je obećao da će ostati u Barseloni još najmanje jednu sezonu ", izjavili su na konferenciji za novinare Laporta i sportski direktor Barselone Čiki Begiristajn. Gvardiola će produžiti ugovor sa Barselonom 1. jula, posle predsedničkih izbora u klubu.

Trodesetdevetogodišnji Gvardiola doveo je Barselonu do rekordnih šest trofeja u 2009. godini, uključujući prvenstvo Španije, titulu pobednika Lige šampiona i naslov klupskog prvaka sveta.

Gvardiola je Barselonu preuzeo 2008. godine, od dotadašnjeg trenera Franka Rajkarda.

Katalonski klub je u ovoj sezoni neporažen i vodi na tabeli sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Real Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: