Preskupi Džeko ostaje u Volfsburgu

Napadač Volfsburga Edin Džeko najverovatnije će ostati u tom klubu, pošto uprava tog bundesligaša za njega traži obeštećenje od 40 miliona evra.

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2010.

13:08

Default images

Silvano Martina, agent Edina Džeka, ocenio je da su male šanse da njegov klijent napusti Volfsburg, pošto je uprava odredila tako visoko obeštećenje. "Džeko je skup. Zainteresovani klubovi moraće da plate 40 miliona evra, ukoliko žele da ga angažuju", rekao je Martina.

Za reprezentativca Bosne i Hercegovine zainteresovani su mnogobrojni evropski klubovi, ali je on izrazio želju da pređe u Milan. On je dodao da i pored velikog interesovanja, nijedan klub nije poslao konkretnu ponudu za Džeka.

"Pratimo glasine, međutim još uvek je rano da pričamo o konkretnom transferu", rekao je on.

Napadač je igrao za Željezničar i Teplice, a 2007. godine je prešao u Volfsburg, koji je prošle sezone prvi put u klupskoj istoriji osvojio titulu u Bundesligi. Džeko je bio jedan od najzaslužnijih za taj uspeh, pošto je na 32 utakmice postigao 26 golova, uz 10 asistencija.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao je 23 utakmica i postigao 14 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: