EP završeno za povređenog Šterbika

Golman rukometne reprezentacije Španije Arpad Šterbik povredio se već u prvom kolu Evropskog prvenstva u Austriji i za njega je takmičenje završeno.

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2010.

12:33

Default images

30-godišnji Šterbik je povredio mišić lista već u trećem minutu utakmice sa Češkom, koju su Španci dobili rezultatom 37:25. Bivšeg reprezentativca naše zemlje zameniće golman Valjadolida Manuel Sera. Prva teža povreda, prisiliće Španiju da naredne dve utakmice u grupi odigra samo sa jednim golmanom, Horheom Ombradosom.

Šterbiku je to debitantsko takmičenje u dresu novog nacionalnog tima, a prvi meč za „crvenu furiju“ odigrao je 1. novembra prošle godine protiv Francuske.

Nemci su ostali bez desnog krila, Stefana Šredera, a umesto njega, selektor Brand je pozvao levorukog igrača Gepingena, Šonea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: