Živković osvojio 'Novogodišnji kup'

Iskusni biciklista kragujevačkog Radničkog, nekadašnji šampion u cklo krosu Zoran Živković pobedio je u poslednjoj trci „Novogodišnjeg kupa“.

Izvor: B92

Nedelja, 17.01.2010.

16:14

Default images

Živković je bio drugi u drugoj trci, pa je tako osvojio i prvo metso u generalnom plasmanu takmičenja koje je u Studentskom parku u Novom Sadu organizovao Biciklistički savez Novog Sada. U trećoj trci učestvovalo je 59 takmičara, među njima i pet dama koje su se hrabro nosile sa jakom košavom na teškoj stazi pored Dunava.

"Zahvaljujem se učesnicima, klubovima i, posebno, medijima koji su na najlepši način ispratili ovo takmičenje i pomogli da odziv učesnika bude sjajan", rekao je direktor „Novogodišnjeg kupa“ Nebojša Subić.

Na trci je sa brojem 40 startovao Aleksandar Mišković iz Fanatika i proslavio 40 rođendan. Na kraju trke, takmičari su razgrabili čaj, a organizatori i gosti su se počastili 'šumadijskim čajem' i kuvanim vinom. Naredno okupljanje biciklista je 24. januara u Kraljevu.

Rezultati treće trke „Novogodišnjeg kupa“ u ciklo krosu: 1. Zoran Živković (Radnički, Kragujevac) 36,50 minuta. 2. Marko Ćurčić (Progresiv, Beograd) 37,05, 3. Srđan Omaković (As, Apatin) 37,40 minuta
Generalni plasman, posle tri trke: 1. Zoran Živković 60 bodova (pobeda i drugo mesto), 2. Steva Klisurić (As, Apatin) 45 bodova, 3. Branislava Matić (Fanatik) 41 bod (pobeda i deseto mesto)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: