Srbija bolja od Egipta

Rukometna reprezentacija Srbije savladala je Egipat rezultatom 25:23 (14:12) u poslednjoj prijateljskoj utakmici pred Evropsko prvenstvo u Austriji.

Izvor: B92

Subota, 16.01.2010.

22:38

Default images

Meč je odigran u beogradskoj dvorani Šumice, a navijači su ispunili tribine. Primetan je bio umor kod srpskih rukometaša posle dosta putovanja i napornih treninga u poslednjih deset dana. Ipak dobrom odbranom i velikom borbenošću srpski rukometaši savladali su najbolju afričku selekciju.

Selektor reprezentacije Srbije Sead Hasanefendić bio je zadovoljan što su navijači bili u prilici da isprate reprezentaciju pred put u Austriju na Evropsko prvenstvo.

"Obe ekipe su pokazale veliku borbenost. Mi smo bili umorni, naše akcije su bile usporene, ali nakon puta i treninga ovaj pad u igri je bio očekivan. U Francuskoj smo igrali na višem nivou, ali očekujem da ćemo u Lincu biti mnogo spremniji i odmorniji", izjavio je Hasanefendić.

Reprezentacija Srbije je na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu odigranom u Hrvatskoj, pre godinu dana, u prvoj utakmici pobedila upravo selekciju Egipta (30:22).

"Čvrsta odbrana je naš imperativ. Večeras nismo briljantno odigrali, igračima su bile teške noge, ali borbenost i motivacija nam nisu nedostajali. Tokom priprema smo davali priliku svim igračima u želji da se što viš uigramo. Nadam se da ćemo u Austiji igrati još efikasnije", zaključio je selektor reprezentacije Srbije.

Reprezentacija Srbije prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu igra u utorak 19. januara protiv selekcija Islanda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: