FMP ubedljiv protiv Cibone

Košarkaši FMP Železnika deklasirali su zagrebačku Cibonu na svom terenu rezultatom 95:71, u 16. kolu regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Subota, 16.01.2010.

20:01

Default images

Ekipu Vlada Đurovića su do četvrte pobede u šampionatu prevodili Mladen Jeremić sa 14, Miloš Dimić sa 13 i Branko Lazić sa 12 poena. U ekipi Cibone Džamont Gordon je bio ubedljivo najbolji sa 29 poena.

Cibona je u Železnik došla emotivno ispražnjena nakon pobede nad Asvelom tokom nedelje i plasmana među najboljih 16 timova u Evroligi, i FMP je to iskoristio. ’Panteri’ su pitanje pobednika rešili već nakon prvih 20 minuta kada su imali čak 21 poen prednosti (50:29).

U trećoj deonici razlika u korist FMP-a popela se na čak 33 poena prednosti (64:31), a do kraja meča igrala se praltično revijalna utakmica.

FMP je ovom pobedom napravio veliki korak ka opstanku u ligi, a protivnik ekipe Vlada Đurovića u narednom kolu biće Zagreb u glavnom gradu Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: