Vonova: “Komentari kao motivacija”

Amerikanka Lindzi Von izjavila da su joj komentari austrijskih trenera dali motivaciju da dođe do het-trika pobeda u austrijskom Haus im Enstalu.

Izvor: B92

Utorak, 12.01.2010.

12:42

Default images

Austrijski treneri su pre početka takmičenja prethodnog vikenda izjavili da aktuelna osvajačica Svetskog kupa ima prednost u odnosu na ostale skijašice zbog svoje težine. “Uvek će biti negativnih komentara u medijima, ali je ovaj prešao svaku meru i dao mi je dodatnu motivaciju prethodnog vikenda”, rekla je Vonova.

U skijanju nije stvar koliko kilograma imaš, već koliko si snažan i agilan. Da je težina ključ uspeha svi bi samo trpali hranu u usta”, dodala je Amerikanka.

Vonova je, takođe, istakla da su joj treneri austrijskih skijašica kasnije uputili izvinjenje jer su rekli da ona ima prednost u spustu i superveleslalomu jer ima više kilograma nego njene rivalke.

Tokom vikenda Vonova je trijumfovala na tri trke u tri dana i tako izjednačila rezultat koji je Nemica Katja Sejcinger ostvarila u Lejk Luizu 1997. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: