Zvezda "skraćuje" spisak igrača

Fudbaleri Crvene zvezde počeli pripreme za prolećni deo sezone, trener Petrović mora da "skrati" spisak pre odlaska u Tursku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.01.2010.

10:02

Default images

Trener crveno-belih Vladimir Petrović "prozvao" je kandidate u subotu, u nedelju su fudbaleri već počeli da rade po programu priprema, dva puta dnevno. Na terenu je čak 33 fudbalera, ali će taj spisak biti smanjen na 26 igrača do odlaska u Tursku.

Zato uprava kluba već pregovara o mmogućim pozajmicama igrača, koji, ili nisu u prvom planu, ili zbog povreda i nedostatka utakmica moraju u druge sredine, kako bi igrali...

Ognjen Vranješ je bio već "viđen" u Napretku, ali je na kraju ipak izglednija pozajmica Radu, Nemanja Obrić se nije nametnuo tokom jeseni, a ima ponudu ekipe ČIkaga. Golman Boban Bajković odlazi najverovatnije u Borac iz Čačka, dok će Igor Mijović i Nenad Srećković narednu polusezonu provesti u dresu Mladog Radnika iz Požarevca.

Crvena zvezda odlazi u Tursku 1.februara, ostavljena je mogućnost da ekspedicija crveno-belih, u slučaju lošeg vremena napusti Beograd ranije.

Tokom boravka u Turskoj, Crvena zvezda će odigrati prijateljske utakmice sa austrijskim Materzburgom,japanskom Hirošimom, poljskim Lehom, dok je od nedelje poznato, da će četvrti rival biti bugarski LIteks iz Loveča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: