Obilale u stabilnom stanju

Rezervni golman fudbalske reprezentacije Togoa Kođovi Obilale nalazi se u stabilnom stanju posle operacije kojoj je noćas podvrgnut.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 10.01.2010.

13:10

Default images

Obilale je teško ranjen u napadu na autobus sa fudbalerima Togoa u kome su poginule tri osobe. Kako je u nedelju saopšteno iz bolnice Milpark u Johanesburgu, Obilale je po prijemu u bolnicu operisan i nalazi se u stabilnom stanju. Lokalni mediji naveli su da je pogođen sa dva metka u donji deo leđa.

Posle napada na autobus reprezentacije Togoa svetske agencije javile su da je rezervni čuvar mreže Togoa poginuo.

"Operacija je dobro prošla, ali još ne možemo da utvrdimo obim povreda. Obilale je sportista i verujemo da će se brže oporaviti jer je u dobroj formi", navodi se u saopštenju.

U napadu koji se dogodio u Angoli, poginule su najmanje tri osobe, a osam je povređeno. Poginuli su vozač autobusa, pomoćni trener i portparol reprezentacije.

Igrači fudbalske reprezentacije Togoa odlučili su da ipak učestvuju na Afričkom kupu nacija, iako je togoanska vlada smatrala da ekipa treba da se vrati u zemlju.

Reprezentacija Togoa u ponedeljak igra prvu utakmicu protiv Gane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: