Tipsarević poražen u polufinalu

Srpski teniser Janko Tipsarević poražen je u polufinalu turnira u indijskom Čenaju pošto je poražen od Marina Čilića iz Hrvatske sa 6:1, 6:3.

Izvor: B92

Subota, 09.01.2010.

14:08

Default images

Tipsarević, ipak, i dalje ima priliku da osvoji titulu u Čenaju, ali u dublu, pošto nešto kasnije u polufinalu u paru sa Jun Hsu Luom iz Tajvan igrati protiv indijskog para Somdeva Devarmana i Sanama Singa.

Čilić, branilac trofeja u Čenaju, je i prošle godine eliminisao Tipsarevića sa tog turniru u četvrtfinalu. Srpski teniser je plasmanom u polufinale uspeo da odbrani bodove osvojene tada i osvoji nove i tako verovatno dođe do malog napretka na ATP listi.

Hrvatski teniser je do trijumfa došao posle jednog sata i 14 minuta i to mu je bila četvrta pobeda nad Tipsarevićem, a u finalu će igrati protiv pobednika duela između Švajcarca Stanislasa Vavrinke i Dudij Sele iz Izraela.

Nagradni fodn turnira u Čenaju iznosi 400.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: