Vijera potpisao za Mančester Siti

Francuski reprezentativac i dosadašnji igrač Intera Patrik Vijera potpisao je šestomesečni ugovor sa Mančester Sitijem.

Izvor: B92

Petak, 08.01.2010.

15:30

Default images

Vijera se na takav korak odlučio jer želi da izbori mesto u francuskom nacionalnom timu na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a u Interu nije imao priliku da igra puno. Siti je zadržao mogućnost da na kraju sezone produži ugovor sa 33-godišnjim Francuzom.

Patrik je igrač svetske klase s pobedničkim mentalitetom i dobro će se uklopiti u naš tim. Patrik je, takođe, jedan od najboljih igrača svoje ere i osvojio je gotovo sve što je mogao. Siguran sam da će ga navijači Sitija dočekati kako dolikuje i da će ceniti njegov doprinos timu“, rekao je menadžer Sitija Roberto Manćini.

Pre Sitija Manćini je vodio Inter i dobro je upoznat sa svim kvalitetima koje Vijera poseduje jer su zajedno osvojili tri titule šampiona Italije.

Dobro se poznajemo, a bitno je i to da je on dobro upućen u engleski fudbal. Siguran sam da će se brzo prilagoditi“, dodao je Manćini, aludirajići na činjenicu da je Vijera devet godina branio boje Arsenala, sa kojim je 2004. godine došao do titule bez poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: