Zvezda predstavila Trifunovića

Dosadašnji fudbaler Javora iz Ivanjice Miloš Trifunović je prvo pojačanje Crvene zvezde u 2010. godini.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 04.01.2010.

14:25

Default images

Trifunović je ponikao u klubu iz Ljutice Bogdana, član je 'generacije 84' u kojoj su igrali Boško Janković, Marko Perović, Dušan Basta i Dragan Mrđa. Ugovor je potpisan na tri i po godine. "Verovao sam da je moguć povratak u Crvenu zvezdu," rekao je na promociji Trifunović, "Istina, ta želja u pojedinim trenucima nije izgledala kao realnost.

Dugo je trajao povratak. Praktično sedam-osam godina sam van Zvezde. Sve se na moju sreću promenilo. Sada sam toliko godina želeo da budem. Zahvalio bih se svima u klubu na poverenju i odluci da mi pruže šansu da pokažem koliko mogu i dokažem da vredim."

Trifunović je napadač, igra na sve tri pozicije, centralnog i bočnog napadača, sa leve i desne strane.

"Ako bih morao da lično procenim gde sam najproduktivniji, to je svakako po levoj strani, malo povučenije. Tu sam igrao u Javoru. Protekle sezone postigao sam pet golova. Imajući u vidu da Javor igra nešto povučenije, mislim da mogu da budem zadovoljan golgeterskim učinkom. Ovom prilikom naglasio bih tri lepe godine u Ivanjici i zahvalio bih se svima u Javoru za podršku i pažnju koju su mi pružili. Od srca im želim mnogo uspeha u nastavku šampionata. Sebi i Zvezdi želim trofeje, verujem da će ih biti već ove godine," zaključio je Trifunović.

Trifunović je peto pojačanje najtrofejnijeg srpskog kluba u januarskom prelaznom roku, Stevan Reljić, levi bek pljevaljskog Rudara, trebalo bi da bude šesto, a ugovore su već potpisali Milan Jeremić, Nikola Mikić, Marko Mugoša i Bojan Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: