Matiću prva pobeda u 2010.

Biciklista novosadskog Fanatika Branislav Matić prvi je u Srbiji pobedio u novoj sezoni.

Izvor: B92

Nedelja, 03.01.2010.

18:29

Default images

On je trijumfovao u prvom, od tri, takmičenja za 'Novogodišnji kup BS Novog Sada' u ciklo krosu, koji je održan na Sunčanom keju u Studentskom parku u Novom Sadu. Na tom nadmetanju učestvovali su takmičari iz apatinskog Asa, kragujevačkog Radničkog i tri novosadska kluba Fanatika, Vojvodine i Elita. Matić je stazu od 10 kilometra prešao za 33,30 minuta vozeći prosečno 17,9 km na čas.

Drugo mesto pripalo je Stevi Klisuriću iz apatinskog kluba As u vremenu 33,43 minuta, dok je treći bio Dimitrije Dolag iz novosadskog Elita sa 33,50 minuta.

"Najvažnije je da smo nastavili tradiciju novogodišnjeg okupljanja biciklista u Studentskom parku", rekao je direktor ciklo krosa Nebojša Subić.

"Nadamo se i boljem vremenu u narednim trkama, iako je i, pored snega, i u ovoj bilo borbeno, a prosek pobednika svedoči o zahtevnoj stazi".

Druga dva takmičenja 'Novogodišnjeg kupa' održaće se 10. i 17. januara, a najuspešniji u tri trke odrediće se na osnovu osvojenih bodova za plasmane u svakoj trci .

Šampionat Srbije u ciklo krosu održaće se 24. januara u Kraljevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: