Maluda nezadovoljan statusom u timu

Fudbaler Čelsi Floran Maluda u izjavi za „L’ekip“ kaže da je nezadovoljan jer više vremena provodi na klupi nego na terenu.

Izvor: B92

Subota, 02.01.2010.

21:00

Default images

„Pre meča sa Birimingemom, razgovarao sam sa menadžerom i rekao mu da sam frustriran, pogotovo zbog neigranja na velikim utakmicama. Spreman sam i da potražim drugi klub, to mi ne bi bio problem, ali klub ne dozvoljava odlaske ni sada ni u junu. Menadžer kaže da računa na mene, videćemo kako će se stvari odvijati do kraja sezone“.

Francuz je rekao da Frank Lampard ima previše kredita iako ne pruža najbolje partije i dodaje:

„To je zbog njegove pozicije u nacionalnom timu Engleske, a u godini smo kada se igra Svetsko prvenstvo. Ali, u nekom trenutku, status u ekipi mora da bude povezan sa igrama koje pruža“.

Floran Maluda je u Čelsi došao pre godinu i po dana iz Liona. Njegova prirodna pozicija je levo krilo, pa je Francuz jedan od onih koji je platio veliki ceh promeni formacije po dolasku Karla Ančelotija (sa taktike sa dva bočna i jednim napadačem do ’romba’ u sredini i dva napadača).

Ove sezone Maluda je igrao ukupno 15 mečeva u Premijer ligi, devet kao starter, a u Ligi šampiona je nastupio na pet utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: