Ivan Paunić potpisao za Aris

Reprezentativac Srbije Ivan Paunić,novi je član grčkog Arisa navodi se u saopštenju, njegovog sada već bivšeg kluba Ostendea.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 31.12.2009.

10:03

Default images

Nekadašnji igrač Partizana, Mega Basketa, Vojvodine i Ostendea, prelazi u klub koji je ove godine uložio veliki novac u formiranje izuzetno jakog tima. Stigli su Dikudis, Hadživretas,Kakjuzis, Aron Majls...dok ekipu sa klupe vodi Fotios Kacikaris.

Paunić je sa Arisom potpisao ugovor do kraja sezone.

Ipak, ekipa za sada u grčkom šampionatu ne igra dobro, Aris je osmi sa skorom 4-5. Dolazak Paunića, koji je napravio veliki korak napred, „poklapa“ se sa odlaskom prve zvezde tima Džuana Diksona, koji je stigao u Solun pre početka takmičenja u Evrokupu.

Dikson je sporazumno raksinuo ugovor sa Arisom 29.decembra, dan kasnije stigao je Ivan Paunić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: