Ančeloti: "Možemo i bez Drogbe"

Menadžer Čelsija Karlo Ančeloti veruje da će njegov tim beležiti dobre rezultate uprkos izostanku Didijea Drogbe, koji je na Kupa afričkih nacija.

Izvor: B92, The Press Association

Utorak, 29.12.2009.

22:19

Default images

„Istina je da je Didije postigao 19 golova, ali i bez njega smo ove godine bili vrlo dobri. Pobedili smo na tri utakmice u Lig šampiona kada on nije igrao i možemo isto to da uradimo i u Premijeršipu“. Osim Drogbe, na Kupu nacija igraće i Majkl Esijen (bio i povređen), Džon Obi Mikel i Salomon Kalu.

Iza ’Plavaca’ je nimalo lep mesec u kojem su zabeležili po dva poraza i pobede, kao i četiri remija.

„Decembar je bio vrlo težak za nas, nismo imali više snage, stigao nas je umor jer smo igrali mnogo mečeva. Takođe, imali smo i problema sa povredama“, žali se italijanski stručnjak, ali veruje da je pred Čelsijem bolji period:

„U januaru ćemo igrati samo jednu utakmicu sedmično i to će nam dobro doći da se poboljšamo i fizički se oporavimo. Takođe, to će biti dobro za rehabilitaciju nekih bitnih fudbalera poput Anelke“.

Čelsi je prvi na tabeli Premijer lige sa 45 bodova, pet više i mečom više od drugoplasiranog Mančester Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: