Ronaldo: Želim finale LŠ sa Barsom

Fudbaler Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo izjavio je da bi najlepši završetak sezone za njega bila pobeda nad Barselonom u finalu Lige šampiona.

Izvor: B92

Utorak, 29.12.2009.

21:47

Default images

"Takva utakmica bila bi spektakl, pogotovo što se finale Lige šampiona igra na našem stadionu. Koliko za igrače, toliko i za navijače. Nadam se finalu i pobedi nad Barselonom", izjavio je Ronaldo. Portugalac je već osvojio Ligu šampiona, ali u dresu Mančester Junajteda 2008. godine, kada su 'crveni đavoli' posle boljeg izvođenja penala savladali Čelsi.

"Nadam se da povreda više neće biti i da ću pomoći Realu da osvoji sve trofeje ove, ali i narednih sezona. Uveren sam da ćemo u nastavku sezone igrati mnogo bolje", dodao je najbolji fudbaler sveta za 2008. godinu.

Od povratka na teren posle pauze zbog povrede, 24-godišnji Portugalac je odigrao četiri utakmica i postigao isto toliko golova.

’Kraljevski’ klub trenutno je drugi na tabeli španske Primere sa 37 bodova, dva manje od Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: