Lindzi Von ne želi da rizikuje

Amerikanka Linzi Von izjavila je da ne želi da rizikuje i da će verovatno propustiti neke trke Svetskog kupa da bi bila spremna za Olimpijske igre u Vankuveru.

Izvor: B92

Utorak, 29.12.2009.

19:52

Default images

Aktuelna osvajačica Svetskog kupa je povredila levo rame u padu tokom veleslaloma koji je u ponedeljak održan u austrijskom Lincu, a samo dan kasnije se vratila na stazu i osvojila 18. mesto u slalomu, ali je tokom trke trpela velike bolove.

Nadala sam se da će sve biti u redu uz lekove za bolove i zaista sam se trudila. Ali, nisam mogla a da ne mislim o bolu. Nadam se da ću se za nekoliko dana osećati bolje, ali moram da gledam unapred jer ne želim da ugrozim svoje planove za pripreme pred Vankuver”, rekla je Vonova.

Vonova je, takođe, potvrdila da ima mikro prelome u ruci kao posledica pada u ponedeljak.

U početku je sve bilo normalno zbog adrenalina, ali se kasnije bol vratio i bio je nepodnošljiv i kod svake kapije mi je bilo sve teže”, dodala je Amerikanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: