Kapelo: "Računam na Bekama"

Selektor Engleske Fabio Kapelo najavio je da će voditi Dejvida Bekama na SP ukoliko 34-godišnji vezista bude redovno igrao u Milanu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.12.2009.

14:51

Default images

Fudbaler Los Anđeles Galaksija doputovao je u ponedeljak u Milano, gde će provesti narednih nekoliko meseci na pozajmici u ’rosonerima’. Kapelo je rekao da računa na Bekama, koji će imati svoje mesto u timu ukoliko „bude bio fizički spreman i u igračkoj formi“.

Bekamu će ovo biti drugi put da igra za Milan kao pozajmljen igrač, pošto je engleski reprezentativac pre tačno godinu dana prvi put obukao dres ’rosonera’.

Kapelo je novinarima ’Gazete“ na pitanje da li računa na Bekama odgovorio potvrdno.

Naravno da računam, ukoliko bude redovno igrao i bude fizički spreman. Ne gledam na godine, već gledam na umeće, koje Bekam poseduje u velikoj količini. On je ozbiljan igrač, pravi profesionalac i veoma je posvećen želji da se nađe u sastavu za Svetsko Prvenstvo“, rekao je Kapelo.

Engleska prvi meč na Svetskom Prvenstvu igra 12. juna protiv selekcije SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: