Meni Pakjao hoće da tuži Mejvedera

Filipinski bokser Meni Pakjao planira da tuži Flojda Mejvedera jer je Amerikanac insinuirao da Pakjao koristi nedozvoljena sredstva.

Izvor: B92

Nedelja, 27.12.2009.

20:49

Default images

Zbog toga je Mejveder tražio da se pre njihovog meča, koji je otkazan a trebalo je da se održi 13. marta, obavi doping kontrola po olimpijskim standardima. “Što je mnogo, mnogo je. Ti ljudi, Mejveder junior i seniot, kao i Golden boj promoušns misle da je to šala i da je u redu pogrešno optuživati nekoga za korišćenje ilegalnih supstanci”.

“Naložio sam svom promoteru Bobu Arumu da mi pomogne oko papirologije i da tužimo što je pre moguće. Pokušao sam da te izjave shvatim kao praznu priču pre borbe, ali mislim da su preterali”, dodao je Pakjao.

Filipinac, koji je prvi bokser u istoriji sa titulama u sedam različitih težinskih kategorija, odlučno demantuje sve spekulacije.

“Moj put do vrha je rezultat vrednog rada, neverovatno vrednog rada i krvi koje sam pustio u prethodnim bitkama"

Podsetimo, borba je otkazana nakon što se Pakjao povukao jer nije hteo da se podvrgne doping kontroli 30 dana pre borbe, već samo pre prve konferncije za medije i neposredno pre meča.

“Uveravam sve da nikada nisam koristio steroide, čak nemam predstavu ni kako izgledaju. Sada kažem Flojdu Mejvederu junioru: ‘Ne budi kukavica i suoči se sa mnom u ringu i začepi svoja, velika lepa usta, pa da pokažemo svetu ko je pravi kralj ringa’”, zaključio je 31-godišnji Pakjao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: