Vujadin Subotić u Keravnosu

Bivši košarkaš Crvene zvezde Vujadin Subotić potpisao je ugovor sa kiparskim Keravnosom, trenutno drugoplasiranim u nacionalnom šampionatu.

Izvor: B92

Nedelja, 27.12.2009.

18:04

Default images

Crnogorski košarkaš igra na pozicijama beka i krila, visok je 198cm i ima 28 godina. Ističe se dobrom igrom u odbrani u solidnim šutom za tri poena. Na Kipru igra i Milan Dozet, koji je proglašen najboljim igračem prvog dela šampionata. On nastupa za lidera Apoel, a za tri poena je u sedam utakmica šutirao odličnih 52 od 100.

Subotić je prošlu godinu igrao takođe na Kipru, u AEL-u. Sezonu 2007-08 počeo je u berlinskoj Albi, a na polusezoni se vratio u Zvezdu u koju je na polusezoni 2003-04 došao iz OKK Beograda.

U klubu sa malog Kalemegdana igrao je od 2004-2006. godine. Iz Crvene zvezde je prešao u Nju Jork Fantoms Braunšvajg, za koji je igrao jednu sezonu. Iz Braunšvajga je otišao u Berlin, a onde je na poziv tadašnjeg trenera Karadžića, ponovo došao u Zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: