Sagmajster otputovao u Argentinu

Jedini srpski predstavnik na 31. Dakaru Gabor Sagmajster u nedelju ujutru je otputovao u Argentinu, gde ga 1. januara očekuje start najprestižnijeg relija.

Jelena TrajkovićIzvor: B92 Srbija, Argentina, Čile
Podeli

Na aerodromu "Nikola Tesla" Sagmajstera su ispratili supruga, sinovi, brojni prijatelji, ali i ljubitelji motociklizma, među kojima je bio i Božo Ristić, koji je prošle godine, takođe, učestvovao na Dakaru. B92 će u Argentini i Čileu imati specijalnog izveštača pa će svi posetioci našeg sajta iz prve ruke svakodnevno dobijati najnovije informacije.

"Preko Frankfurta idemo za Buenos Aires, gde ćemo stići posle otprilike 15 sati puta. Tamo nas očekuje samo mali odmor, a već 29. decembra imamo brojne obaveze, o čemu će posetioci sajta B92 biti obavešteni jer će svakodnevno imati ekskluzivne informacije sa Dakara", rekao je za B92 Sagmajster pre poletanja sa aerodroma "Nikola Tesla".

31. izdanje počinje ceremonijalnim startom 1. januara u Buenos Airesu, a prva zvanična etapa na programu je narednog dana. Najprestižniji i najteži svetski reli brojaće 14 ispita kroz Argentinu i Čile, a cilj će biti 17. januara, takođe, u Buenos Airesu.

Više o Sagmajsterovim očekivanjima i pripremena za ono što ga očekuje na 31. Dakaru možete da pročitate u našoj rubrici 'Intervjui'.

Sport

Adelman poslao T-Meka kući

Trejsi Mekgrejdi napustio je tim Hjuston Roketsa i vratio se kući iz Njujorka pošto mu je trener Rik Adelman potvrdio da neće dobiti veću minutažu na parketu.

NBA nedelja 27.12. 22:10 Komentara: 15
strana 1 od 2 idi na stranu