Isailović između Partizana i Lubina

Za Bojana Isailovića zainteresovan Partizan, Zaglebje već poslalo konkretnu ponudu, u trci i ruski i francuski klubovi...

Izvor: B92

Subota, 26.12.2009.

10:45

Default images

Drugi golman reprezentacije Srbije Bojan Isailović do Nove Godine bi trebalo da odluči gde će nastaviti karijeru. Isailović je u centru pažnje srpske javnosti nakon nagoveštaja da bi mogao da stane na gol Partizana.

Međutim, pored crno-belih, za nekadašnjeg golmana Čukaričkog interesovanje pokazuju i klubovi iz Rusijei Francuske. Ipak, najkonkretniji potez povukao je poljski prvoligaš Zaglebje:

" Iz Partizana me niko nije konkretno kontaktirao,osim što mije menadžer nagovestio da postoji zainteresovanost crno-belih.Nemam šta da krijem,bio sam već u Poljskoj, u Lubinu i uverio se o kakvoj se sredini radi. Iamju novi, moderan stadion, dobar sponzorski pul, a ugovor bi bio jedan od najvećih u poljskom fudbalu" kaže za "Sportski Žurnal" Bojan Isailović.

Iskusni golman je nagovestio da će konačnu odluku doneti do Nove Godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: