Laporta: "Pepu treba vreme"

Budućnost trenera Barselone Pepa Gvardiole još nije sigurna.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 25.12.2009.

09:44

Default images

Predsednik kluba Đoan Laporta pozvao navijače da daju vremena nekadašnjem fudbaleru da razmisli o ostanku. Gvardiola ima ugovor sa Barselonom do kraja sezone, a već sada se smatra za jednog od najuspešnijih trenera u istoriji kluba.

“Pep mora da ima vreme da donese konačnu odluku koja je jedna od najbitnijih u njegovom životu. On je na klupi našeg tima u jednom od najuspešnijih perioda u istoriji. On je svestan da će imati odgovornost da nastavi da pobeđuje. Naš ključni posao je da produžimo saradnju sa njim. Njegov ostanak zavisiće isključivo od rezultata, jer što se ostalog tiče, on je član Barselonine familije do kraja života”, rekao je Laporta za klupsku televiziju Barselone.

Predsednik Barse dao je izjavu pred vreme promena koje predstoji u Barseloni. Ugovor ne ističe samo Gvardioli, već se završava i mandat predsednika Laporte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: