Del Boske produžio ugovor

Fudbalski savez Španije produžio je ugovor sa selektorom reprezentacije Visenteom Del Boskeom na još dve godine, objavio je dnevni list "Marka".

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 23.12.2009.

14:20

Default images

Del Boske će na klupi "crvene furije" ostati do 2012. godine, odnosno do prvenstva Evrope u Ukrajini i Poljskoj "Dogovor je bio da se produži ugovor ukoliko se ekipa plasira na prvenstvo sveta. Do sada je fenomenalno vodio tim i sada svi prepoznaju naš kvalitet", izjavio je predsednik španske fudbalske reprezentacije Anhel Viljar.

Del Boske je reprezentaciju Španije preuzeo po završetku prvenstva Evrope u Austriji i Švajcarskoj, na kojoj je "crvena furije" osvojila šampionsku titulu.

U kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Južnoj Africi Španija je zabeležila svih 10 pobeda, a pod njegovim vodjstvom u 22 utakmice zabeležila je čak 21 trijumf.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: