Cibona bez novca, ali nema štrajka

Košarkaši Cibone odlučili su da ne stupe u štrajk, iako im je rečeno da u ovom trenutku nema novca i da zaostale zarade neće biti isplaćene u dogledno vreme.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 22.12.2009.

19:11

Default images

Posle sastanka sa predsednikom Ivom Jelušićem, igrači su odlučili da odustanu od najavljenog štrajka. "Štrajka nema. Nismo dobili nikakva obećanja, sve je isto kao na početku sezone, ali smo shvatili da nam štrajk ne bi ništa doneo, već bi upropastio sve što smo uradili. Ionako je jasno da uskoro nećemo dobiti plate", rekao je kapiten Marin Rozić.

On je dodao da je više igrača, među kojima je i on, imalo ponude drugih kluibova, ali da su se dogovorili da za sada ne odlaze iz kluba.

"Došlo mi je da odem, ali ovde sam već šest godina i nikada nismo imali ovakvo dobru atmosferu u timu. Zadovoljstvo mi je igrati s ovim momcima. Prava smo ekipa i nadam se da ćemo završiti sezonu sa što manje odlazaka. Ovo je jedna lepa priča i bila bi šteta da sve propadne", rekao je Rozić.

S obzirom da klub nije ispunio obaveze iz ugovora, svi igrači Cibone mogu u svakom trenutku da odu.

Kapiten Cibone kaže da je sa predsednikom kluba dogovoreno da se pronađe način da se najmlađim prvotimcima, koji nemaju sredstava za život, ispalti bar nešto od dugovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: