Teri: "Nismo favoriti na SP"

Defanzivac Engleske Džon Teri smatra da njegov tim nije favorit na SP u Južnoj Africi 2010, niti da se ijedna ekipa ističe kao mogući osvajač takmičenja.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Utorak, 22.12.2009.

16:22

Default images

Kapiten reprezentacije, koji je u ponedeljak imenovan za jednog od FIFA najboljih 11 igrača, izjavio je da barem sedam ili osam timova imaju potencijal da budu sledeći šampioni sveta. "Neću da sedim ovde i govorim kako ćemo mi da osvojimo SP. Nećemo da se zanosimo. Imamo šansu, sve dok se igrači trude da ostanu u formi i imamo i dobar stav", rekao je Teri.

Kapiten Čelsija je dodao da veruje da će takmičenje biti uzbudljivo zbog izjednačenosti timova.

"Svi vide da imamo potencijal, ali isto je i sa Portugalom i još mnogim timovima; Brazil, Argentina i Španija su izuzetno jaki. Biće interesantno, barem sedam ili osam timova bi mogli da osvoje turnir", dodao je Englez.

On je dodao i da niko ne sme da se zanosi, kao i da će Engleska imati težak posao u grupi sa SAD-om, Alžirom i Slovenijom.

"Svi samo govore da imamo laku grupu, ali SAD je odlična ekipa i nema šanse da se opustimo", zaključio je Teri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: