Del Potro: "Moram bolje na travi"

Peti teniser sveta Huan Martin del Potro odlučio je da sledeće sezone učestvuje na Kvinsu, pripremnom turniru pred Vimbldonu.

Izvor: B92

Subota, 19.12.2009.

16:57

Default images

„Rešen sam da igram dobro na travi tokom svoje karijere i to je savršena prilika da poboljšam svoju igru na toj podlozi. Brojni teniseri su u prošlosti dobro odigrali Kvins i potom osvojili Vimbldon. Nadam se da se to može dogoditi i meni“, izjavio je Argentinac.

Turnir na terenima Kvins Klaba održava se od 7. do 13. juna i, uz takmičenje u nemačkom Haleu, predstavlja pripremni turnir pred Vimbldon, treći Gren slem turnir u sezoni.

Drugi teniser sveta Rafael Nadal je 2008. godine osvojio Kvins, pa Vimbldon.

Del Potro je jedini put na Kvinsu učestvovao 2007. godine, kada je ispao upravo od Nadala. Na Vimbldonu Argentinac nije imao naročitog uspeha, pošto je u sva tri učešća ispao u drugoj rundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: