Micov još jedan meč u Kahi Laboral

Srpski košarkaš Vladimir Micov odigraće u subotu protiv madridskog Reala poslednji meč za Kahu Laboral.

Izvor: B92, marca

Petak, 18.12.2009.

19:23

Default images

Micov je u timu iz Vitorije proveo dva meseca, a trener Duško Ivanović doveo je ga zbog brojnih povređenih igrača. Uskoro se u tim vraća Argentinac Valter Herman, pa Micov ne bi imao minutažu i kao do sada – u Evroligi je za prosečno 15,1 minuta ubacivao 4,1 poena (2,9 sk.), dok je u ACB ligi igrao 12,3 minuta i davao 2,7 poena po meču.

Micov je u Kahu Laboral došao iz grčkog Panioniosa, gde je završio prošlu sezonu pošto je prethodno nosio dres Budućnosti iz Podgorice.

Na šest mečeva grčkog šampionata Micov je u proseku beležio devet poena i 4.2 skoka. U redovima Budućnosti na osam mečeva Evrokupa prošle sezone imao je prosek od 11.4 poena, 3.6 skokova i 2.5 asistencije.

On je bio član Budućnosti od 2005. godine, a u međuvremenu je jednu polusezonu proveo u Partizanu. Micov je karijeru počeo u Beopetrolu, da bi kasnije prešao u Crvenu zvezdu. Takođe je bio član OKK Beograda i Lavova.

Bio je član kadetske, omladinske i mlade reprezentacije Jugoslavije i Srbije i Crne Gore. Na kadetskom evropskom prvenstvu 2001. godine osvojio je zlatnu medalju u timu sa Lukom Bogdanovićem, Darkom Miličićem, Kostom Perovićem...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: