Uhapšen i treći navijač

Beogradska policija u petak uhapsila i trećeg huligana koji je tokom utakmice Partizan Šahtjor pozivao na linč i ubistvo autorke "Insajdera".

Izvor: B92

Petak, 18.12.2009.

00:32

Default images

Pored Gorana Klještana (33) i Aleksandra Perišića (28), u petak je priveden i Milan Gudović (23). Podsetimo, svi oni su uhapšeni jer su na utakmici šestog kola grupe J Lige Evrope pozivali na linč i ubistvo novinarke B92 i autorke emisije Insajder Brankice Stanković. Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Ministar policije Ivica Dačić rekao je za B92 u četvrtak uveče prilikom hapšenja prvih huligana, da su identifikovane i ostale osobe koje su bila u grupi koja je pozivala na linč Brankice Stanković, kao i da će oni takođe biti uhapšeni.

"Sigurno je da u ovoj državi niko nikome ne sme da preti niti da ugrožava bilo čiju sigurnost. Policija i ministarstvo unutrašnjih poslova će preduzeti najodlučnije mere i sankcionisati sva takva krivična dela", rekao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: