Đurović: "Nekažnjeno opuštanje"

Trener FMP-a Vlade Đurović rekao je posle trijumfa njegovog tima nad Okapijem (90:77) u Evročelendžu da je pobeda ostvarena uprkos slabijem izdanju "pantera".

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 15.12.2009.

22:24

Default images

"Mnogo igrača tokom čitavog meča bilo je van ritma. Neshvatljivo je da posle onakvog pristupa u susretu protiv Širokog večeras olako uđemo u meč i na samom početku upadnemo u osetniji rezultatski minus", istakao je Đurović i dodao da je to odlika "malih ekipa".

Iskusni stručnjak napomenuo je da se iz sivila u ekipi FMP-a izdvojio Bojan Radetić, koji je imao fenomenalno šutersko veče, dok su ostali "mahom bili van forme".

"U narednom peridou okrenućemo se utakmicama regionalne NLB lige, gde nas, počev od gostovanja u Podgorici u subotu, čeka serija jako teških mečeva. Dva puta igramo sa Partizanom, pa sa Cibonom na domaćem terenu, tako da iskreno ne vidim gde bi mogli da iščupamo dva boda", izjavio je Đurović.

Trener Okapija, američki stručnjak Din Bredli, ocenio je da je FMP mlad tim, ali da je za njegove izabranike ipak bio prejak.

"Nismo mogli da izdržimo snažan tempo koji su domaći igrači nametnuli u drugom poluvremenu. Razlog tome je naša kratka klupa, pošto smo u Beograd došli sa samo deset igrača", zaključio je trener ekipe iz Alsta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: