Lučesku: "Sneg će pokvariti igru"

Trener Šahtjora Mirčea Lučesku izjavio je da će loši vremenski uslovi sprečiti njegov tim da pruži dobru igru na meču sa Partizanom u 6. kolu grupe Lige Evrope.

Izvor: B92

Utorak, 15.12.2009.

20:37

Default images

„Mi smo želeli da pokažemo dobru igru i naš kvalitet, ali vremenski uslovi nam to neće dozvoliti. Ova utakmica nema rezultatski značaj ni za Šahtjor ni za Partizan, jer smo mi već obezbedili mesto u narednoj fazi, a Partizan je već eliminisan“, rekao je Lučesku.

„Crno-beli“ se sastaju sa ekipom iz Donjecka u sredu od 21.05 časova na stadionu u Humskoj.

„Nisam mislio da će biti ovakva utakmica, pritom ne mislim na vremenske uslove, već na to da je Partizan veoma jak tim, poznat klub. Ova godina nije bila dobra za Partizan, ali to je normalno i to može da se desi svakom klubu. Upoznati smo sa njihvom igrom, igrali smo već sa njima, ali i gledali neke druge utakmice i nadam se da ćemo se pridržavati dogovora pred utakmicu“, izjavio je rumunski stručnjak.

Novinare je zanimalo da li će bivši igrač "crno-belih", koji sada igra u Šahtjoru, Igor Duljaj biti kapiten ukrajinskog tima na meču sa Partizanom.

"Ako imate veu želju, možda vam je i ispunim", rekao je Lučesku.

Meč Partizan - Šahtjor igra se u sredu od 21.05 sati na stadionu u Humskoj uz direktan prenos na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: