Stevanović: „Daćemo sve od sebe“

Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe u utakmici šestog kola Lige Evrope protiv Šahtjora na svom terenu.

Izvor: B92

Utorak, 15.12.2009.

15:01

Default images

„Daćemo sve od sebe da bismo se suprostavili Šahtjoru i da bismo ostavili što bolji utisak na poslednjoj utakmici . Znamo kakva je ekipa Šahtjora, koliko su jaki, ali ni mi nismo bez šansi da ostvarimo povoljniji rezultat“, rekao je Stevanović.

Prema rečima stratega crno-belih već se zna tim koji će u sredu od 21.05 istrčati na teren stadiona Partizana, uz direktan prenos na televiziji B92.

Tim je skockan, umestio Nenada Đorđevića igraće Marko Jovanović. Jedini problem imam u špicu, jer je Kleo povređen. Ali, svako ko dobije šansu moraće da je iskoristi“, dodao je Stevanović.

Jedan od najiskusnijih igrača Partizana Mladen Krstajić istakao je da će on i njegovi saigrači dati svoj maksimum na terenu protiv ukrajinskog kluba.

Svi igrači će dati svoj maksimum ne bi li i došli do bodova protiv ekipe koja je glavni favorit za osvajanje takmičenja“, istakao je Krstajić.

Iz Partizana su apelovali navijače da fer bodre svoj tim jer će tokom utakmice biti pod lupom jer će meč posmatrati specijalna delegacija Evropske fudbalske federacije.

Takođe, iz crno-belog tabora su poručili da se teren čisti i da će u sredu 120 ljudi biti angažovano za to, a da će se utakmica sigurno igrati, pa makar i sve vreme padao sneg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: