Butorović:"Blažević?Prvi put čujem"

Prvi čovek Vojvodine demantuje dolazak Ćire Blaževića u Novi Sad.

Izvor: B92

Utorak, 15.12.2009.

10:56

Default images

Fudbaleri Vojvodine očajnim igrama u finišu prvog dela sezone, praktično su se već oprostili od borbe za titulu, a hrvatski "Jutarnji List" objavio je u svom izdanju od ponedeljka, da je prvi čovek Vojvodine Ratko Butorović navodno kontaktirao legendarnog Ćiru Blaževića i ponudio mu posao u Novom Sadu.

Međutim, Butorović je u izjavi srpskim medijima rekao da po prvi put čuje za tako nešto: "Ćiro Blažević?Prvi put čujem za tako nešto.Uostalom Vojvodina ima trenera" rekao je Butorović za "Sportski Žurnal".

Međutim, ako se zna da je finansijska situacija u Vojvodini odlična, i da igrači dobijaju sve po ugovoru i pre roka, onda je jasno da Butorović, koji i dalje tvrdi da "Voša" ima najbolji tim u ligi, nikako ne može biti zadovoljan.

Trener Branko Babić spremio je izveštaj o radu i predao ga najodgovornijim ljudima u klubu. On je dodao i da je precizirao šta treba uraditi u zimskoj pauzi. Sada je na potezu uprava novosadaskog ligaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: