Lorenco: „Jamaha odlučuje, ne Rosi“

Španac Horhe Lorenco upozorio je devetostrukog svetskog šampiona Valentina Rosija da će Jamaha odlučiti o njihovoj budućnosti u timu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.12.2009.

13:20

Default images

Rosi, koji je ove godine osvojio sedmu titulu u kraljevskoj klasi Moto GP šampionata, a devetu ukupno, pre nešto više od mesec dana je izjavio gotovo isto, a to je da će Jamaha morati da se odluči da li 2011. godine želi u timu Lorenca ili njega, jer za obojicu nema mesta u timu.

’Doktoru’ ugovor sa japanskom ekipom ističe na kraju naredne sezone, a odluku da li će uopšte ostati u kraljevskoj klasi doneće sredinom sledeće godine. Pored povlačenja Italijan je kao opcije pomenuo ostanak u Jamahi, ali i mogući prelazak u Dukati.

Valentino ne bi trebalo da odlučuje ko će voziti za ekipu 2011. godine. To je odluka Jamahe, a mi smo samo zaposleni u njoj“, rekao je Lorenco.

Lorenco i Rosi su klupske kolege od prošle sezone, a ove godine su bili glavni konkurenti u borbi za titulu. Na kraju je ’Doktor’ slavio sa osvojenih 306 bodova, 45 više od mladog Španca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: