Sponzori napuštaju Tajgera Vudsa

Konsultantska kompanija Aksentur raskinula je sponzorski ugovor sa najboljim svetskim igračem golfa Tajgerom Vudsom.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 13.12.2009.

23:47

Default images

To je drugi veliki sponzor koji je prekinuo saradnju sa najboljim golferom sveta. Prethodno je i kompanija Žilet saopštila da Vuds na neodređeno vreme neće učestvovati u televizijskim reklamama za proizvode te firme. Vuds je saopštio da će se na neko vreme povući iz takmičenja kako bi pokušao da popravi odnose sa suprugom, koji su se pogoršali zbog njegovog neverstva.

Najplaćeniji sportista sveta, prvi koji je zaradio milijardu dolara, rekao je da je svestan da je njegovo neverstvo duboko povredilo suprugu i decu i zamolio medije da poštuju privatnost njegove porodice.

Skandal u vezi sa neverstvom počeo je krajem novembra kada je Vuds doživeo lakšu saobraćajnu nesreću pošto je automobilom udario u hidrant. Mediji su tada naveli da je nesreći prethodila svađa sa suprugom zbog neverstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: