Jovetić: "Želim trofeje sa Violom"

Fudbaler Fiorentine Stevan Jovetić rekao je da je srećan u tom italijanskom klubu, i da se nada osvajanju trofeja sa "ljubičastima" u budućnosti.

Izvor: B92, Beta

Subota, 12.12.2009.

14:50

Default images

"Mogu da zamislim sebe u Fiorentini i u budućnosti. Želim da igram na najvišem nivou, jer sam srećan u ovom klubu. Hoću sa Fiorentinom da osvajam trofeje, iako mislim da ove sezone nemamo kvalitet za šampionsku titulu. Ipak, bićemo kadri za to u narednim godinama", rekao je Jovetić za italijanski časopis "Gverin sportivo".

Fiorentina je sredinom nedelje osvojila prvo mesto u svojoj grupi u Ligi šampiona, a Jovetić je krajem septembra postigao oba gola u pobedi nad Liverpulom (2:0).

"Te večeri nisam mogao da spavam kada sam se vratio kući posle utakmice. To je trenutak koji ću pamtiti do kraja života", dodao je on.

Jovetić je u Fiorentinu došao u leto 2008. godine iz Partizana. Crnogorski reprezentativac je do sada za italijanski klub odigrao 45 utakmica i postigao osam golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: