Nikola Milojević najbolji u Evropi

Mladi srpski teniser Nikola Milojević završiio je 2009. godinu na prvom mestu rang liste najuspešnijih evropskih igrača do 14 godina.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 11.12.2009.

15:53

Default images

Zvanični sajt Evropske teniske federacije objavio je da je Milojević, koji je ove godine pobedio na pet od šest takmičenja, uključujući i prvenstvo Evrope, zauzeo prvo mesto sa ukupno 780 bodova. Mladi Beograđanin je trijumfovao ispred dvojice čeških tenisera, Mareka Route i Robina Staneka.

Pored Milojevića, zablistao je još jedan srpski teniser Miki Janković, koji je sezonu završio na trećem mestu u Evropi, u konkurenciji igrača do 16 godina. On je sakupio ukupno 440 bodova, i sezonu završio iza prvoplasiranog Bugarina Dmitra Kuzmanova i Španca Aksela Alvaresa.

U konkurenciji juniorki do 16 godina, visoko četvrto mesto zauzela je Jovana Jaksić sa 395 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: