CZ bez Kešelja i Videnova u Zadru

Košarkaši Crvene zvezde biće oslabljeni na subotnjem gostovanju u Zadru neigranjem Marka Kešelja i Filipa Videnova.

Izvor: B92

Petak, 11.12.2009.

11:43

Default images

„Crveno-beli“ sastaju se sa hrvatskim timom u derbiju 12. kola regionalne NLB lige. Videnov je na poslednjem treningu dobio nezgodan udarac u nos, dok Kešelj ima problema sa povredom lakta koju je zadobio u utorak na meču sa francuskim Šoleom u Evrokupu.

"Sigurno da će nam Marko i Filip nedostajati. Oni su veoma bitni za našu igru, ali šta je tu je. Idemo u Zadar da srušimo neprijatnu tradiciju, da odigramo kvalitetno protiv rivala koji je kandidat za završni turnir. Domaćin ima dobru ekipu, ofanzivnu, i ono o čemu moramo da vodimo računa je njihov šut. Imaju nekoliko sjajnih pojedinaca, pre svih tu su Rančić, Stipčević i Ružić. Nama, nakon, Hemofarma, treba pobeda na strani protiv ovakve ekipe, da bi se vratili u borbu za prva četiri mesta", rekao je košarkaš Crvene zvezde Vuk Radivojević.

Igra u reketu mogla bi da bude važan segment subotnje utakmice, a borbu ispod koša vodiće Vladimir Štimac.

"Ako uđemo agresivno i na početku umirimo domaću publiku, uz kvalitetan napad, onda možemo da očekujemo povoljan rezultat. Atmosfera sigurno nije kao nekad što je bila u Jazinama, ali to ne znači da navijači neće nositi domaćina. I pored toga što smo oslabljeni, verujem da možemo dobro da odigramo, a ključ će biti u odbrani. Zadar je jedna od najboljih šuterskih ekipa u ligi i ako u odbrani budemo na nivou nekih prethodnih mečeva, mogli bi sa celim plenom iz Dalmacije", kaže Vladimir Štimac.

Utakmica 12. kola Zadar-Crvena zvezda igra se u subotu od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: