Ferarina "meč lopta" protiv Barija

Trener Juventusa Ćiro Ferara mogao bi da dobije otkaz ako torinski klub ovog vikenda ne pobedi Bari u italijanskom šampionatu, preneli su u četvrtak mediji.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 10.12.2009.

14:32

Default images

Kako je preneo list Korijere Delo Sport, uprava Juventusa već traži moguću zamenu za Feraru, a kao najozbiljniji kandidati pominju se Roberto Mančini, Sven Joran Erikson i Gus Hidink.

Ferara se suočava sa žestokim kritikama zbog eliminacije iz Lige šampiona. Juvenstus je u utorak eliminisan iz najelitnijeg evropskog
takmičenja posle poraza od Bajerna iz Minhena od 1:4.

Juventus ipak nije završio učešće u evropskim takmičenja, pošto je zauzeo treće mesto na tabeli Grupe A i na proleće će igrati u
Ligi Evropa.

Vlasnik kluba Džon Elkan rekao je da Ferarin posao nije ugrožen, ali da nije zadovoljan postignutim rezultatima."Korijere Delo Sport" naveo je i da uprava Juventusa zahteva da klub ove sezone osvoji bar jedan od tri trofeja - prvenstvo, Kup ili Ligu Evropa.

Juventus je treći na tabeli sa pet bodova zaostatka za vodećim Interom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: