Raul:Nisam zabrinut za mesto u timu

Kapiten Real Madrida Raul Gonzales Blanko izjavio je da nije zabrinut za mesto u timu, iako u poslednje vreme nije standardan u prvoj postavi.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 09.12.2009.

17:28

Default images

Od kada je Manuel Pelegrini u junu preuzeo ekipu, kapiten Reala je uglavnom rezerva. Međutim, Raul je rekao da je i pored toga, njegova uloga u ekipi "ostala veoma važna". Dodao je da je u "sjajnim" odnosima sa trenerom i da će pokušati da se izbori za mesto u prvom timu.

"Profesionalac sam i dužnost mi je da pomognem timu, nije važno da li sam na klupi ili na terenu. Biti u klubu kakav je Real Madrid je privilegija. Ispunili smo cilj i plasirali se u drugu fazu takmičenja u Ligi šampiona", rekao je Raul.

Raul je ove sezone na 20 utakmica postigao pet golova u svim takmičenjima.

On je najbolji strelac u istoriji Reala sa 321 golom, a odigrao je i najviše zvaničnih utakmica za "Kraljevski klub" - 717.

Osvojio je šest šampionskih titula, četiri Superkupa Španije, tri trofeja u Ligi šampiona, Superkup Evrope, a dva puta je osvajao svetsko klupsko prvenstvo.

Takođe, Raul je sa 44 gola najbolji strelac reprezentacije Španije, za koju je nastupio 102 puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: