Rudi Fernandes pauzira mesec dana

Krilni košarkaš Portlanda Rudi Fernandes odsustvovaće sa terena od četiri do sest nedelja zbog bolova u nozi.

Izvor: B92

Sreda, 09.12.2009.

12:52

Default images

Fernandes, koji se u poslednje vreme žalio na bolove u nozi, propustio je već dve utakmice, dok doktori nisu utvrdili poreklo bola. Lekari su otkrili da uklještenje nerva u leđima dovodi do pojave bola u nozi, zbog čega je Fernandes u utorak podvrgnut mikrodisektomiji, zbog koje će pauzirati najmanje četiri nedelje.

Prema prvim najavama Španac će propustiti oko 17 mečeva i očekuje se da se na teren vrati sredinom januara. Fernandes je ove sezone u proseku beležio 8,6 poena, 2,2 asistencije i 2,7 skokova po meču.

"Trpeo je velike bolove i nadam se da će se posle ove intervencije brzo vratiti na teren", rekao je generalni menadžer Portlanda Kevin Pričard.

Pošto se prethodno povredio i Greg Oden, Portland će u sredu u duelu sa Indijanom imati na raspolaganju samo devet igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: