Zvezda i FMP pobedili, Hem izgubio

Košarkaši Zvezde i FMP-a zabeležili su nove pobede u Evrokupu, odnosno u Evročelendžu, dok je Hemofarm po treći put poražen u takmičenju gde brani polufinale.

Izvor: B92

Utorak, 08.12.2009.

23:42

Default images

Crvena zvezda se mučila skoro pola sata sa Šoleom ali je na kraju slavila ubedljivu pobedu kad Francuzima od 82:66 u grupi F. Hemofarm je u grupi B vodio u prvom poluvremenu protiv Le Mana ali je sa 92:90 treći put poražen. FMP ima problema u NLB ligi ali u Evročelendžu igra odličnu. U utorak je slavio u Rigi sa 85:81 što je treća pobeda tima iz Železnika.

U četvrtom kolu Evrokupa Crvena zvezda gostuje Šoelu, a Hemofarm dočekuje Le Man. U četvrtom kolu Evročelendža FMP dočekuje belgijski Okapi Olstar.

Ostale rezultate Evrokupa možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: